Vilket är bäst, svart eller grönt te i samband med träning?

Grönt te är väldigt bra att dricka i samband med träning eftersom att den stimulerar viktminskning. Grönt te ökar ämnesomsättningen med upp till fyra procent, enligt schweiziska forskare. Studier har också visat att personer som druckit grönt te bränner 17% fler kalorier vid träning. Därav har många kosttillskott tillsatt grönt te i sina produkter för att få den effekt som grönt te ger.   Andra fördelar som grönt te ger är att den skyddar mot cancer, sänker kolesterolhalten och skyddar mot alzheimer.   Svart te är också bra att dricka då även den har sina fördelar: Skyddar mot cancer, är bra för hjärtat, renar kroppen och stärker immunförsvaret.

Grönt te är väldigt bra att dricka i samband med träning eftersom att den stimulerar viktminskning. Grönt te ökar ämnesomsättningen med upp till fyra procent, enligt schweiziska forskare. Studier har också visat att personer som druckit grönt te bränner 17% fler kalorier vid träning. Därav har många kosttillskott tillsatt grönt te i sina produkter för att få den effekt som grönt te ger. 

Andra fördelar som grönt te ger är att den skyddar mot cancer, sänker kolesterolhalten och skyddar mot alzheimer. 

Svart te är också bra att dricka då även den har sina fördelar: Skyddar mot cancer, är bra för hjärtat, renar kroppen och stärker immunförsvaret.

 

4 Likes
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppGoogle GmailEmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>